flaggorna

MB & GDPR

För Marinbutiken i Roslagen AB och dess verksamheter är det viktigt att våra kunders- och intresenters personuppgifter hanteras på ett tryggt sätt.

Då GDPR (General Data Protection Regulation) träder i kraft i Sverige den 25 maj 2018, vill vi uppmärksamma dig att vi  kan komma att spara personuppgifter som är vitala för vår verksamhet. Exempelvis i samband med ett båtköp, verkstadsarbete eller en beställning i vår butik eller internethandel.

Vi kan komma att använda den mailadress du lämnat ut till oss för att skicka ut information om tex. branschnyheter. produkterbjudanden, inbjudningar o. dylikt men även viktiga produktuppdateringar till dig. Men det är alltid möjlight att avregistrera dig från våra samanställda utskick med en enkel avregistering eller ett mail till oss info@marinbutiken.com
 
Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till oss, företrädesvis via info@marinbutiken.com.

allt startade..


... våren 2002 av bröderna Oskar och Karl. Uppvuxna i Åkersberga och sjövana sedan barnsben var de sugna på att skapa en marin butik för alla som älskar att vara i skärgården. Inriktningen ligger på god kvalité och kompetet personal med kunden i fokus.

Ganska snart upptäckte de att något av det viktigaste är att dela med sig av sin oändliga kunskap och att ständig fortbildning är ett krav för att möta kundens önskemål.

Idag är Marinbutiken en väletablerad butik med prisvärda båttillbehör, orginalreservdelar, högkvalitativa båtar och en aktoriserad fullserviceverkstad för  bl.a. Suzukis motorer!

Initialt var fokuset på försäljning av båttillbehör men då efterfrågan var stor på nya motorer och båtar samt verkstadsarbeten anpassades verksamheten utifrån det. Idag har verksamheten en balans mellan båttillbehör, båtar, motorer och verkstadsarbeten med mycket kunnig och kompetent personal som gärna hjälper dig rätt!