flaggorna

amt

advanced marin technology - precis vad de är, proudly made in finland

AMT

AMT, har inte fått sitt namn av en tillfällighet. Vi i teamet bakom AMTs båtprogram har 30 års erfarenhet av marin produktutveckling och vi har över 30.000 tillverkade båtar på vårt goda samvete. Den bakgrunden ger oss en unik kompetens – och i arbetet med AMT-programmet har vi kombinerat just avancerad marin ingenjörskonst och innovativ design med vår utvecklade passion för perfektion – för att skapa de bästa båtarna i segmentet 17-20 fot. AMT tillverkas i en av Finlands
modernaste produktionsanläggningar där vi lagt stor vikt vid att producera båtar med en jämn hög kvalitet och en slutfi nish på yttersta nivå. Alla AMT-båtar levereras med fyrtaktsmotorer från Suzukis omfattande utombordarprogram – en garanti för att båtupplevelsen börjar i det ögonblick du vrider om startnyckeln. Dels ger det kompletta båtlösningar med god prestanda, bränsleekonomi och tillförlitlighet. Men även Suzukis omfattande helhetslösningar vad gäller båtförsäkring och effektiva stöldskyddssystem.

Därför mäter vi prestanda i mer än bara knop. Jämförelsen är ganska enkel: en motorstark bil med för klena bromsar tillåter inte föraren att utnyttja prestandan. Ungefär samma regler gäller för en båt. Ett välbalanserat skrov i förhållande till en avvägd motorstyrka ger både förare och passagerare en positiv fartupplevelse – utan överraskningar. Följaktligen bygger vi skrov där vi sätter säkerheten i första rummet. Genom en hydrodynamiskt optimerad formgivning och 20° V-form har vi skapat lättdrivna skrov där kombinationen hög, torr och tyst gång är påtaglig. Där vi anger fartupplevelse i balans och respons istället för i knop. AMTs eget sätt att definiera ordet prestanda.

Ett färdigpackat upplevelsepaket. Vår tydliga vision med AMT har varit att göra båtlivet tillgängligt för alla. Därför har vi valt att servera allt vi kan av vår egen erfarenhet i ett komplett paket – för att du som väljer AMT skall få ett så smidigt och bekymmersfritt båtägande som möjligt. Vilket märks i listan över standardutrustning som inkluderar mycket av det som våra konkurrenter bara erbjuder som extrautrustning. Alla våra båtmodeller är standardutrustade med badstege, reservbränsletank, brandsläckare, båtshake och paddel samt komplett förtöjningspaket med fendrar, ankare och tampar. Andra exempel på typiska AMT-lösningar är de låsbara stuvutrymmena med samma nyckel för samtliga lås och de integrerade kapellgaragen.  

loading...