flaggorna

Hyr båt hos oss

Nu kan du hyra båt hos oss på Marinbutiken!
Våra båtar ligger förtöjda i Åkersberga Kanal och går att hyra från en dag till en vecka, eller längre. Att hyra båt är ett utmärkt sätt att utforska båtlivet och testa olika typer av båtmodeller inför ett eventuellt båtköp? Ring oss gärna så berättar vi mer - 08 540 850 90 eller mail info@marinbutiken.com
 

Våra bokningar sker via Visit Roslagens bokningssystem, klicka här för att komma vidare!

Priser

Hyrespriser

Storleksklass : 1 AMT 150 R

AMT 150 R är en perfekt båt för dig som är ny på sjön. Liten,smidig och lätt hanterlig men utan att tumma på säkerheten. Passar bra till fiske och kortare dagsutflykter. 

Storleksklass:  2 Capelli 570
Capelli 570 SWE är en 5,7 meters trygg och stabil ribbåt med Suzuki DF115hk, perfekt för bad soliga dagar!

Storleksklass 1
Dag                                                   2690 kr                                       
Vecka (7 dagar):                              7490 kr

Storleksklass 2                       
Dag                                                   4190 kr                                       
Vecka (7 dagar):                              10490 kr

Deposition
En deposition om 2000 kr för storleksklass 1 , 5000 kr för storleksklass 2 erläggs i förskott alt. i samband med att nycklarna hämtas och återbetalas i sin helhet när båten återlämnas i oskadat skick. Vid ev. tveksamheter i samband med återlämnandet innehålls depositionen och kostnader för ev. skador dras av. Kvarstående belopp av deposition återbetalas inom 14 dagar från hyresperiodens avslut. Depositionen motsvarar självrisken på försäkringen.
 
Försäkring
Båtförsäkring ingår i hyrespriset, depositionen motsvarar försäkringens självrisk och erläggs oftast isamband med att nycklarna lämnas ut, alternativt i förskott.
 
Bränsle
Båten lämnas ut fulltankad och återlämnas fulltankad. Är båten inte fulltankad vid inlämning tillkommer en avgift på 20kr/liter. 

Hämtning och lämning
Mån-Fredag hämtas båtarna tidigast kl 09.00 och lämnas senast kl 18.00.
Lördagar hämtas båtarna tidigast 10:00 och lämnas senast 14:00
Söndagar stängt

Några riktlinjer

Förkunskaper
Båtförarens skall äga tillräcklig erfarenhet och kompetens för att kunna framföra den förhyrda båten på ett betryggande sätt. Skulle det under uthyrningsperioden visa sig att båtföraren inte handhar båten på ett sjömannamässigt sätt eller att båten hanteras ovarsamt eller i övrigt vanvårdas har vi rätt att avbryta uthyrningen.
Båtens skötsel och användning
Du som hyr båten ansvarar för att väl vårda båten med tillhörande utrustning och bär ansvaret för båten under hela hyresperioden.
Uthämtning & återlämning
Nycklar och utrustning hämtas och lämnas åter hos oss på Marinbutiken under våra butiksöppettider. Isamband med detta går vi ner till båten och besiktigar ekipaget tillsammans och går igenom funktioner. Båten hämtas och lämnas åter i Åkers Kanal på dess utmärka kajplats.
Åtgärder vid fel, skada eller förlust
Ekipaget är försäkrat av oss och om det skulle uppstå något fel på båten eller utrustningen finns ett journummer till oss som omedelbart skall underrättas och det är viktigt att våra anvisningar om åtgärd följs.
 Avbeställning
Avbeställer hyresmannen båten är eventuell bokningsavgift förverkad. Vi följer i övrigt roslagen.se´s avbokningsregler, läs mer under "Särskilda villkor" och "Övrigt" här.

AMT 150 R är en perfekt båt för dig som är ny på sjön. Liten,smidig och lätt hanterlig men utan att tumma på säkerheten. Passar bra till fiske och kortare dagsutflykter. 

Capelli 570 SWE den optimala bad och solbåten för underbara stunder på sjön! Upptäck skärgården stabilt, tryggt och galet roligt ;)