flaggorna

SUZUMAR

enkel, snygg & hög kvalitet

För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och är helt oemotståndliga, dessutom med 2 års garanti.
 
Fördelarna med en uppblåsbar båt är många. Den är lätt att transportera, enkel att förvara och har samtidigt mycket goda sjöegenskaper. En gummibåt är den perfekta tenderbåten men är även en bra instegsbåt till båtlivet för barn och ungdomar.

Modellen DS350FDJ har bland annat utsetts som bästa ungdomsbåt av tidningen Båtnytt! En Suzumar är med andra ord den perfekta äventyrsbåten för både stora och små!

ring för säsongspris på våra Båtpaket med suzumar och suzuki!

Klicka på loggan ovan för att komma till Suzumars officiella hemsida!

Suzumar,
Den är lätt att transportera, enkel att förvara och har samtidigt mycket goda sjöegenskaper.

En gummibåt är den perfekta tenderbåten men är även en bra instegsbåt till båtlivet för barn och ungdomar. Modellen DS350FDJ har bland annat utsetts som bästa ungdomsbåt av tidningen Båtnytt! En suzumar är med andra ord den perfekta äventyrsbåten för både stora och små!

För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och är helt oemotståndliga, dessutom med 2 års garanti på båten och 7 års garanti på motorerna!