flaggorna

KVALITET OCH FUNKTIONALITET I FOKUS
AMT-båtarna har välbalanserade, tysta och starka dubbelskrov som ger goda sjöegenskaper även under mycket tuffa förhållanden. Det här är båtar som kombinerar körglädje med en säker gång i alla situationer.
Ett av våra signum är den ovanligt höga utrustningsnivån redan i standardutförande. Här finns gott om förvaringsutrymmen och smarta lösningar. Några exempel är inbyggt kapellgarage, reservbränsletank och komplett förtöjningspaket.
Du skyddas ovanligt väl från stänk och vind. Anledningen återfinns i konstruktionen med breda slag, skyddande vindrutor och höga fribord (djup sittbrunn).
De rymliga sittbrunnarna har ovanligt gott om sittplatser och väl fungerande sociala utrymmen.
Alla båtar har AMT’s unika ”Alltid-Till-Hamn-konstruktion”. Det betyder att båten alltid flyter och går att köra även om den skulle bli vattenfylld. Det är sådant man lärt sig när man byggt båtar i 30 år.
AMT säljs endast av auktoriserade och kunniga återförsäljare.
Till alla modeller finns även attraktiva tillbehörspaket som tillval.

SÄKERT & STABILT. Arronet-båtarna är byggda för din säkerhet och för att klara tuff behandling. De är försedda med luftkuddar och flyter därför även om skrovet skulle vattenfyllas. Stabiliteten både i hamn och under gång är något utöver det vanliga.
FANTASTISKA SJÖEGENSKAPER. Båtarna är roliga att köra, lättdrivna och går fint i sjön i alla väder. Genom sin förstärkta konstruktion klarar de hårda påfrestningar och så mycket is som båtens vikt orkar bryta.
SVENSK KVALITET. Båtarna är helsvetsade med förstärkta skrov, i saltvattenbeständig marinaluminium. Resultatet är en stark, säker, underhållsfri båt där åldrande material är minimerade. Du slipper skarvar som kan skramla isär, plast, nitar och flagnande lack.
POWERED BY SUZUKI. Arronet 18/16 levereras med fyrtaktsmotorer från Suzukis utombordarprogram – en garanti för att båtupplevelsen börjar i det ögonblick du vrider om startnyckeln. Du får en komplett båtlösning med god prestanda, bränsleekonomi och tillförlitlighet. Suzuki utombordsmotorer har hela 7 års motorgaranti, vilket innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund.

KVALITET OCH NYTÄNKANDE I SKÖN FÖRENING.
Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller till i staden Cremona som ligger en timme från Milano i norra Italien. Där produceras de bästa båtar som går att få vad gäller kvalitet, komfort, säkerhet och design.
 
Kvalitet = säkerhet
Tack vare den forskning som Capelli har lagt ned på att studera egenskaperna hos materialen som används, kan de nu bygga extremt säkra båtar. Varje ny modell genomgår noggranna kontroller, både i produktionen och i särskilda tester, innan den lanseras på marknaden.
 
Komfort & Design
Under åren har Capelli förfinat sitt tekniska kunnande, vilket i dag gör det möjligt att leverera eleganta båtar som ligger i spetsen för modern design. Rena, ädla linjer garanterar att en båt från Capelli aldrig blir omodern. Capelli är båtarna för dig som önskar njuta av lyxig komfort och gott om plats för umgänge utan att för den skull vilja avstå från praktiska stuvutrymmen och förstklassiga sjöegenskaper.
 
RIB
Capellis RIB-båtar är av mycket god kvalitet och därför används uteslutande Neopren Hypalon duk från ”Orca” i pontonerna på alla modeller. Neopren Hypalon är ett väsentligt mer slitstarkt och motstånds-kraftigt material än till exempel PVC. Alla dynor har en speciell typ av skumgummi med luftbubblor som gör att vatten inte tränger in.
 
Glasfiber
Capellis glasfiberbåtar håller högsta klass och deras specialitet är att konstruera WA-båtar med ett platt fördäck. Tack vare den lösningen är det lättare att ta sig fram i fören samtidigt som man får en stor däckyta som är perfekt för solbad. Capelli var först ut med detta koncept som också har fördelen att man behåller höjden nere i kabinen. Samtliga modeller har sittdynor vid styrpulpet och på fördäcket. Dynorna har en speciell typ av skumgummi med luftbubblor som gör att vatten inte tränger in.