flaggorna

AMT 230 DC

AMT 230 DC – En rymlig och felxibel daycruiser
AMT fortsätter att utöka sitt modellprogram i och med introduktionen av en ny, stor daycruiser för 2012. AMT 230 DC är det nya flaggskeppet och representerar AMT's nya stylingkoncept, både när det gäller design och färgval. Tack vare sin mångsidighet är AMT 230 DC väl lämpad för både dagsturer och längre utflykter.

Sittbrunnen
En stor och rymlig sittbrunn med en U-formad soffa är i fokus för ett bekvämt liv ombord. U-soffan kan enkelt konverteras till en bekväm solbädd eller en extra kojplats. Under soffan finns ett rymligt stuvutrymme försett med ett integrerat Abloylås liksom övriga stuvutrymmen ombord. Det heltäckande kapellet med full ståhöjd fälls enkelt ner och förvaras i det rymliga kapellgaraget när det inte används.

Förpiken
Under fördäck finns sovplats för två vuxna. Förpiken har full sitthöjd och nås enkelt via en skjutdörr i mitten av båten.

Flexibel
Den långa tillbehörslistan gör det lätt att skräddarsy båten för att passa just dina behov och önskemål. Som exempel kan man välja mellan tre olika alternativ för kyla; en kylbox för placering i därför avsett utrymme, kyl med draglåda, eller ett konventionellt kylskåp. Alternativt kan man välja bort pentrymodulen helt och hållet om man skulle önska. Man kan även välja mellan kemtoa och marintoalett med tank.

Enkel och rolig att köra
AMT 230 DC levererar prestanda i toppklass och skrovet uppför sig tryggt i alla situationer. Man kan fullt ut njuta av båtens sportighet och elegans, samtidigt som alla ombord färdas säkert

Standardutrustningen består av teak, bord med fot och solsdyna, vattentoalett, trimpaln, kylskåp WAECO CR50, tryckvatten, durkbelysning, pentrymodul och 2-batterisystem.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna