flaggorna

AMT 200 DC

AMT 200 DC

En välbalanserad daycruiser

Ett optimerat skrov med 20° V-form ger AMT 200 DC under hållande egenskaper även för den kräsne båtföraren: skrovets höga gångläge kombinerat med en djup, skyddad sittbrunn och höga fribord gör snabba färder till ett nöje för hela familjen. 200 DC erbjuder övernattning för två personer i en miljö med AMT-standard – vilket innebär bekvämlighetsdetaljer som spotbelysning, plats för portapotti, öppnings-bara fönster och en ytfi nish som bara kan upplevas på plats i båten. Klassens största sittbrunn ger plats för ordentliga stuvutrymmen med integrerade steg, en genomtänkt och lättöverskådlig förarmiljö med
god runtomsikt och bekväma offshore-stolar som kan vändas bakåt mot sittbrunnsbordet. Soffa, stolar och dynor är klädda i ett sobert och vattenavstötande Sandatex-tyg.

AMT 200 DC har precis som samtliga AMT modeller mycket utrustning som standard

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna